Pólus Filmszínház

A budapesti Pólus Center bevásárlóközpontban 18 éve üzemelő multiplex mozinak 2012 óta újraalakult csapatunk irányítja a napi munkáját. Cégünk, a Pólus Film-színház Kft. munkatársai közel 20 éves mozi üzemeltetési, kereskedelmi és szórakoztató ipari tapasztalattal a hagyományos filmvetítést áthangolták a digitális és 3D technológiára, és egy Magyarországon újszerű gondolattal kiszélesítették a szórakoztató-szolgáltató adottságokat. Az újításoknak köszönhetően a mozi ma már nem csak a filmkedvelőket, hanem a kultúra és a rendezvények iránt érdeklődők széles körét is kiszolgálja. A Pólus Filmszínház az elmúlt években számtalan bábelőadásnak, színdarabnak és könnyűzenei produkciónak adott otthont, a nagyvállalati konferenciák és közgyűlések mellett, egyben úttörőként mutatott kulturális példát, jövőképet más hasonló szórakoztató intézményeknek.

A termeink 100-500 fő közötti létszám befogadására képesek, így egyaránt jó alternatívák: polgári esküvők lebonyolítására, születésnapok, osztálytalálkozók megtartására, egyben klubok, egyesületek ülésének helyszínéként is igénybe vehetők. Nagyobb kapacitású termeink céges rendezvényekhez, termékbemutatók, partner találkozókhoz, továbbképzésekhez is kiváló adottságokkal bírnak. Az eseményekhez saját és külsős catering szolgáltatás párosítható, illetve saját kommunikációs és reklámfelületeink is aktivizálhatók – igény szerint.

A legnagyobb, 500 fő befogadására alkalmas digitális mozi termünk, mind kényelmi, mind akusztikai szempontból is alkalmas egyedi, kulturális események kiszolgálására. Az elmúlt években számtalan gyermek - és felnőtt színház - illetve koncert produkció bizonyította, hogy a környezetünkben élő családok, működő vállalkozások egyaránt nyitottak a mozi termek újszerű lehetőségeire, egyben a Pólus filmszínház egyedi kulturális kibontakozására.

Gyermek programokban az Alma együttes sikeres zenés műsora, de felnőtt színház és zenei programok esetében akár az Edda együttes unplugged koncertje is szimbolizálja a mozi rendezvény nagytermének adottságait és az igényes közönség elvárásait.

A mozi saját telepített audio, és audiovizuális berendezései mellett, az egyes rendezvények többletigényét állandó hang és fénytechnikai alvállalkozó bevonásával tudjuk megvalósítani. Partnerünk csapatát és annak felkészültségét jól szimbolizálja azon modern és profi eszköztár, mellyel számtalan magyar és nemzetközi esemény, koncert szakszerű kiszolgálását képes ellátni, egyben a Pólus mozi filmszínház területén megrendezett eseményeknél is kiváló közreműködő és kivitelező.

Amennyiben Ön, illetve az ön által képviselt vállalkozás a jövőben szeretne igényes zártkörű rendezvényeket tartani Budapesten, úgy érdemes a további oldalainkat megtekintenie, illetve terveit, elképzeléseit egy személyes találkozón pontosítani.

Kollégáink elérhetőségét megtalálja a Kapcsolatok link alatt!