Milyen a munkásszálló Martonvásáron?

munkasszallo-martonvasar-pic3

Egy tökéletes munkásszálló Martonvásáron: tapasztalataim és az első benyomás

A történetem egy ideiglenes állásajánlattal kezdődött, és egy munkásszállóval folytatódott. Korábban úgy gondoltam, az ilyen jellegű szállások csak fizikai munkát végző munkásembereknek vannak, azonban kipróbálva egy ilyet rá kellett jönnöm, hogy tévedtem. A munkásszálló Martonvásáron minden igényemet ki tudta elégíteni, számos pozitív dolgot találtam ott, amiről részletesebb leírást is szeretnék adni. Habár korábban még nem volt alkalmam ilyen jellegű szálláson tölteni napokat, mégis tapasztalatokról szeretnék beszámolni, hogy a hozzám hasonló munkásszálló-szüzek is merjenek bátran bérelni, és ne féljenek a körülményekről. Úgyhogy, nézzük is meg, milyen az ilyen jellegű lakhatás.

munkasszallo-martonvasar-pic1

Ezért volt szükséges a munkásszálló Martonvásáron: mérlegelés

Sokszor jut olyan helyzetbe az ember az élete során, hogy mérlegelnie kell. Számomra ez az álláslehetőség eleinte komoly fejtörést okozott, mert bár álmaim munkáját jelentette, egy drágább szállással nem érte volna meg az otthonomtól távol töltött időt a munka. Persze a fizetés így is remek volt, azonban gondoljunk csak bele, milyen sokat is jelent a egy hotelban vagy szálláson eltölteni akár egyetlen éjszakát is, nem is beszélve az extra szolgáltatásokról, amiket esetleg szükséges igénybe venni. Az embernek számolnia kell továbbá minden más kellemetlenséggel: az utazás idejével, összegével, az otthontól távol töltött idő szükséges kiegészítőinek megvásárlásával. És ezek még csak azok a felsoroltak, amelyek nyilvánvalóan megnehezítik a döntést. Az embernek más ágyban kell aludnia, szobatársakkal együtt élnie esetleg egy rövid ideig, és persze meg kell szokni a közös fürdőszoba gondolatát is. Tehát, ha több ezer forinttal többet is keresünk egy távolabbi helyen, mint a saját környékünkön, tényleg megéri vállalni ezt a sok kellemetlenséget? Én őszintén szólva már-már feladtam az állás elfogadásának ötletét, amikor egy ismerősöm megkérdezte, miért nem nézem meg a munkásszálló martonvásári lehetőségeit. A dolog szöget ütött a fejembe, és már aznap éjjel el is döntöttem, hogy így fogok megszállni, és igenis elvállalom az állást. A munka sokat jelentett nekem, és a szállás alacsony költségeinek hála így már nyugodt szívvel indulhattam útnak abban a tudatban, hogy nyereséges befektetést hajtottam végre.

Ilyen a munkásszálló Martonvásáron: kényelem és alacsony költségek

Mivel csak rövidebb időről volt szó, amíg maradnom kellett, ezért nem is kifejezetten számított, hogy milyen szobában kell majd eltöltenem azt a néhány napot. Tényleg csak egy ágyra volt szükségem, ahol kipihenhettem nyugodt körülmények között a munka fáradalmait és egy fürdőszobára, ahol lemoshattam magamról az utca porát. A munkásszálló Martonvásáron azonban ennél sokkal többet kínált, nagyon kényelmes volt, és egy csöppet sem éreztem magam kellemetlenül amiatt, hogy egy munkásszállón kellett az éjszakákat eltöltenem. Egy kétágyas szobát béreltem, így maximum egy másik emberrel kellett volna megosztanom a szálláshelyem, azonban az első néhány napban teljesen egyedül voltam, mígnem beköltözött egy másik munkás. A nyugalmamat azonban ez sem zavarta meg, és a munkásszálló Martonvásáron egyébként is a maximumot nyújtotta (itt láthatjátok magatok is a helyet: http://munkasszallok.hu/varos/martonvasar/). Egy mindennel tökéletesen felszerelt szobáról volt szó, ahol olyan „luxuskiegészítők” is helyet kaptak, mint a hűtőszekrény. Sokszor még hotelszobákban sincs ekkora kiváltsága az embereknek. Emellett pedig minden feltétlenül szükséges kiegészítő és berendezés is kéznél volt. A fürdőszoba járt a szobához, ahol kényelmesen lehetet tusolni. Magában a szobában volt természetesen az ágy, de tartozott még hozzá egy íróasztal is, ruhásszekrény és ágynemű is. Meglepő módon a szobában még tévé is állt, amit szabadon használhattunk. Ha éppen a szobatársam nézte azt, számomra ott volt az ingyenes Wi-Fi által biztosított másfajta szórakozási lehetőség. Természetesen a laptopom velem együtt utazott, így mindig elérhető tudtam maradni a külvilág számára.

munkasszallo-martonvasar-pic2

Hol találtam rá a munkásszállóra Martonvásáron?

A munkásszálló Martonvásáron nem is olyan könnyen megtalálható, mint ahogy azt az ember gondolná. Számomra nagyon nagy segítséget jelentett, és még most sem lehet okom panaszra a szállással kapcsolatban. Azt hittem, a munkásszálló Martonvásáron amolyan nagyobb családi házat jelenthet, aminek szobáit szabadon lehet bérelni. Azonban pozitívan kellett csalódnom, egy nagyon szép panziószerű épület előtt parkoltam le. A munkásszálló Martonvásáron tehát személyes véleményem alapján nagyon is megéri az árát. Remek megoldás mindazok számára, akik nem szeretnének jelentősebb összeget egy szobára kidobni, miközben éppen a kedvezőbb fizetés vagy munkakörülmények vonzották őket ide. Az ember azt hinné, egy ilyen szálláson valóban nem találhatunk semmilyen extra luxust, csak egy ágyat és egy szekrényt, de a munkásszálló Martonvásáron nagyon is túlszárnyalta ezt a sztereotípiát. Érdemes lehet ezzel a cikkel összehasonlítani az igényeinket (még ha most nem is szórakozásból szállunk meg valahol), hogy lássuk, milyen szempontokat lehet egyáltalán érdemes figyelembe venni.